top of page

Over Beweegrijk

IMG_4461.JPG
IMG_4044_edited.jpg

Waarom Beweegrijk?

Een kind onbezorgd laten opgroeien. Een kind zien bloeien. Een kind dat meegaat in de ontwikkeling, dat zich fijn voelt in een groep, op school, met vriendjes en vriendinnetjes. Een kind dat zijn of haar plekje vindt in de samenleving. Dat is ieders ideaal. Maar wat als dat niet vanzelfsprekend is? Als je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Problemen ervaart op school met lezen, schrijven of rekenen? Of tijdens de gymles niet meekomt? Waar kun je dan terecht? En waarom is dat zo?

Beweegrijk ondersteunt kinderen al in de vroege basis, door te kijken naar motorische ontwikkeling. Hoe? Kijk snel op de pagina 'wat doe ik' om te zien wat ik voor jou en je kind kan betekenen!

Wie ben ik?

Ik ben Vanessa Wissink-Berndsen, woonachtig in het mooie Doesburg met mijn man en zoon. Al meer dan 20 jaar geef ik les als gym- en turntrainster, waarbij ik me de laatste 5 jaar meer ben gaan toespitsen op de motorische ontwikkeling van het jonge kind. Zo geef ik het nijntje Beweegdiploma en ouder-kindgym, waarbij de jongsten soms nog net geen 1 jaar oud zijn. 
 

Vanuit een traject dat ik met onze eigen zoon heb doorlopen en bovenstaande persoonlijke interesse ben ik mezelf gaan verdiepen in de psychomotoriek van kinderen, de visuele ontwikkeling en reflexintegratie. Een voor mij tot dat moment onbekende wereld, maar oh wat ging die voor mij open. En wat een resultaten zag ik bij onze eigen zoon! Dat gun ik meer kinderen (en ouders). 
 

Ik volgde de opleiding psychomotorisch kindercoach bij Beweeg & Groei en schoolde mezelf in de RMTi methode voor reflexintegratie. Met mijn gymachtergrond, kennis van de motorische ontwikkeling van het jonge kind en bovenstaande scholingen heb ik een brede achtergrond om motorisch met kinderen aan de slag te gaan. Iets wat ik graag doe.

wie ben ik.png

Contact

Boekholtstraat 17

6981 CV Doesburg

Tel: 06-52470214

  • Facebook
  • Instagram

Hartelijk dank voor je bericht!

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

bottom of page